Авторизация
15 ноября 2018 (02 ноября ст.ст)
 

МОЛИТВЫ ОТ "ПЕЧАТИ АНТИХРИСТА"

Молитва ко Господу





Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, сохрани мя от обольщения близ грядущего богомерзкого и злохитрого антихриста. Избави мя от всех козней его. И укрой мя от коварных сетей его в сокровенной пустыне Твоего спасения и не дай мне, Господи, убоятися страха диавольскаго паче страха Божия и отступить от Тебя. Но даждь мне, Господи, помоги мне пострадать и умереть за имя Твое святое и веру Православную, но не отречься от Тебя и не принять печати антихристовой и не поклониться ему. Даждь мне, Господи, плач и слезы о грехах моих, и пощади меня, Господи, в час Страшного Суда Твоего. Аминь.




Молитва старца Нектария Оптинского




Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, грядый судити живых и мертвых, помилуй нас, грешных, прости грехопадения всей нашей жизни, и ими же веси судьбами сокрый нас от лица антихриста в сокровенной пустыне спасения Твоего.




Молитва преподобного Иоанна




Господи, Ты Судия земли, Ты не любишь неправду, услыши молитву мою недостойную и пошли силу Твою и пошли помощь Твою там, где встретят меня враги видимые и невидимые, и чтобы стали столпы на месте том, где их встретит сила Твоя. Аминь.




Молитва ко Пресвятой Богородице




О, Всемилостивая Владычице, Царице Небесная, Пресвятая Богородице! Вем вся грехи моя и нечестия сердца моего, и како дерзну к Тебе прибегати недостойный аз и прошения моя приносити; но вем и великия милости и щедроты Твоя, яже на христианский род выну изливаеши: Ты бо еси грешников споручница и помощь. Ты веси, Пречистая Мати, Дево Богородице, скорбь сердца моего и печаль души моея. Молюся убо Тебе усердно: вся скорбная, яже, по благой и святой воле Господа нашего Иисуса Христа, наидоша на мя, имиже веси судьбами, устрой о мне во благое; аще ли же от врага души моея уязвления сия содеяшася, всесильною Твоею помощию сокруши его коварства и от нечестивых прилог его избави душу мою. Тебе бо вся возможна суть, преисполненней всякия милости и благостыни, яко Ты еси препрославлена вовеки. Аминь.



рейтинг: 
  • Не нравится
  • +1
  • Нравится



Если Вы заметили ошибку, выделите, пожалуйста, необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редактору. Спасибо!!
Оставить комментарий
иконка
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Случайно
  • Выбор
  • Читаемое
  • Комментируют
Опрос
К чему приведет легализация содомии в США?
Подписка на новости
Посетители
счетчик

 

Яндекс.Метрика